MENYCLOSE

Bridal

Går du i bröllopstankar?

Här har du möjligheten att  helt och hållet designa dina egna förslag, med vår hjälp skapa din drömring om du så önskar.

If you can imagine it , we can create it!

Bridal collection står för gedigen juvelerarkonst med smycken i platina 950 och guld 18K.
Kollektionen består av förlovningsringar, alliansringar , herringar samt morgongåvor. Vi tillverkar din ring efter dina önskemål. Custom fit!

Till samtliga stenar över 0,35 ct. medföljer ett diamantcertifikat utfärdat av det mest välrenommerade certifieringsinstitutet, amerikanska Gemological Institute Of America (GIA).
 Ansvarstämpel är LPE (Lars Peter Engelbert ).
På vårt fantastiska showroom i Tändstickspalatset i Stockholm är du välkommen att boka in ett förutsättningslöst informationsmöte.
All gravyr är kostnadsfri. Utöver kundens egen gravyr, graveras också alltid diamantens / diamanternas vikt, färg och renhet på skenan under fattningen.
På vårt fantastiska showroom i Tändstickspalatset i Stockholm är du välkommen att boka in ett förutsättningslöst informationsmöte här.

Solitaire

Välkommen till ett urval av våra förlovningsringar. För att se hela sortimentet, eller komma med egna önskemål, boka en inspirationsträff här.

Allians

Välkommen till ett urval av våra vigselringar. För att se hela sortimentet, eller komma med egna önskemål, boka en inspirationsträff här.

SLÄT Herring / damring

Välkommen till ett urval av våra förlovning och vigselringar. För att se hela sortimentet, eller komma med egna önskemål, boka en inspirationsträff här.